Bygg- og anleggsteknikk

Ønsker du å sette synlige spor etter deg med flotte bygg, veier og broer, uteområder og anlegg? Hva venter du på, blir en tømrer!

Vårt tilbud

Hvorfor velge bygg- og anleggsteknikk?

Bygg- og anleggsteknikk passer godt for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig være god til å samarbeide med andre. Du må være nøyaktig i det du gjør, og like å jobbe utendørs.

Vg1 bygg- og anleggsteknikk

Handler om å utvikle grunnleggende kompetanse innenfor bygg og vedlikehold av bygninger, anlegg, veier, vann- og avløpsinfrastruktur og annen infrastruktur.

I YFF får du en unik mulighet til å fordype deg i bruk og håndtering av masseforflyttningsmaskiner, M2 og M4. Vi er en sertifisert opplæringsbedrift for disse maskinene, noe som betyr at du kan motta et kompetansebevis etter gjennomført opplæring og eksamen.

Vg2 Tømrer

Gir deg innsikt, kunnskap og praktisk erfaring med programfagene konstruksjoner og klimaskall, vinduer, dører og innvendig arbeid og materialegenskaper, varmeisolering og tetting.

Velger du dette utdanningsprogrammet krever det også at du har evne til å planlegge, samarbeide og bruke digitale verktøy for tegning og planlegging av arbeidsoppgaver.

​Skolen vektlegger opplæring i bruk av sikringsutstyr, og fokuset er stort på helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Kontakt oss